Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Индиански зодиак: БОБЪР




БОБЪР – 20 АПРИЛ – 20 МАЙ
Поеми контрол, адаптирай се, преодолей – това е мотото на Бобрите. Основнобизнес настроени, Бобрите се заемат с работата и я свършват с максималноефикасност апломб. Със стратегическо мислене и хитрост, Бобрите са сила, откоято трябва да се пазим по време на бизнес дела или битка. Едва ли някой биискал повторно да се забърка с Бобрит в умствена битка, тъй като умът им реже катобръснач. Бобрите в повечето случаи са прави, но трябва да поработят върху тактаси. В добра среда, те са състрадателни, щедри, помагащи, лоялни. Но  в лоша – нервни, обсесивни, арогантни ивзискателни.
Бобрите имат лошия навик да са големи дразнители. Те ще ви досаждат, докато неприемете това, за което ви молят, а после – ще продължат, докато не ви се искада ги удушите. Обичат да се натрапват, стиснати са, дори и за себе си. Вповечето случаи, ако не са си сами шефове, всички са им виновни за кофтиработата, която вършат. Но веднъж станат ли си сами шефове, се превръщат вдоста ефективни бизнес машини
Като партньори са ревниви, недоверчиви, силно привързани и защитническинастроени, дори повече, отколкото е нужно. Склонни са да следят партньора си,за да не направи нещо зад гърба им. Стига да не са в крайната фаза насталкърството, могат дори да бъдат грижовни. Жените са с леко закостеняломислене понякога, не обичат новото, мразят да им се променя гнезденцето, коетоса си направили, обичат традициите и с фанатична точност ги спазват. Обичатдребните детайли, педатнтични са, добри домакини, в повечето случаи – добри майки.Имат тънко чувство за хумор и обичат да четат. Мъжете Бобри имат лошия навик даси набележат някоя жена за жертва и да я изтормозят до дупка, а дори неразбират от ясно изразения й отказ: те ще й звънят по никое време, ще обсебятживота й изцяло, ще й пишат по хиляда съобщения на ден, ще я срещат на ужслучайни места, ще я заринат с проблемите си, докато тя не капитулира отизтощение. И дори тогава, тормозът продължава. Има и прекрасни екземпляри наБобрите, които успяват в живота и се научават как да сдържат крайната сиприрода. Като цяло Бобрите са добри, но странни приятели, за които е нужномного нерви и търпение. Верни са, в повечето случаи, но понякога са склонни дасменят симпатиите си рязко, ако бъдат разочаровани по своите стандарти. И макарда имат своите лоши страни, Бобрите определено са ценно допълнение вежедневието ни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар